Invoice

ELO Business Solution

Strømlinet og automatiseret fakturabehandling

ELO Invoice sikrer jer en strømlinet og automatiseret fakturabehandling. ELOs workflows gør det muligt at adskille processerne fra hinanden, så du sikrer en compliant behandling af alle dine indkomne fakturaer.

Med ELO Invoice bliver den administrative arbejdsgang for leverandørfakturaer automatiseret og kvalitetssikret i forhold til jeres krav/compliance. Arbejdet med afløftning af data fra fakturaer, godkendelse og eksport til ERP-systemet sker i et stærkt workflow, som reducerer behovet for manuel håndtering.

ELO Invoice rummer standardiserede, indbyggede dashboards med lister over hvor mange bilag, der befinder sig i hvilken fase. Det giver brugeren et overblik, som gør det muligt at sætte ind de rigtige steder i processen, hvis noget begynder at ”hænge”.

ELO Invoice understøttes af DocXtractor som giver 100% automatisk aflæsning af data via en avanceret AI-motor. Læs mere om DocX her.

Effektive processer

Højere produktivitet og lavere omkostninger gennem automatiserede processer.

Systemintegration

Integration med tredjeparts-løsninger gør det muligt at udveksle data mellem systemer.

Smarte søgeværktøjer

Spar tid, manpower og penge med ELOs alsidige Search Tools baseret på kunstig intelligens.

HER ER LØSNINGEN


Der findes ikke to ens organisationer

Kontakt vores partnere for et uforpligtende møde og få kortlagt din virksomheds behov. Vores partnere vil vise dig hvordan ELO kan skabe overblik, overskud, trivsel og bedre performance for alle dine medarbejdere.