PARTNERE

Forhandlere af ELO

ELO-Partner-Soluci-Logo

Contract management

Specialister i Contract Lifecycle Management

Solusi er eksperter i Contract Management. Med over 25 års erfaring på området har Solusi udviklet et Contract Lifecycle Management-system. Det skaber overblik over kontrakters indhold og sikrer, at der automatisk bliver fulgt op på dem i rette tid.

Funktionaliteten i Solusi CLM understøttes af ELO, og systemet bruges af en lang række offentlige og private virksomheder.

Solusi har udviklet en række koncepter til contract management og tilbyder desuden uddannelse og kurser.

ELO-Partner-DokView-Logo

Powered by ELO

Gør forretningsgange digitale, sikre og effektive.

DokView ApS tilbyder softwareløsninger til digitalisering af arbejdsgange i en række brancher. DokView yder support og rådgivning, hjælper med opsætning og sørger for, at kunderne får den optimale løsning uanset virksomhedens størrelse eller hvor komplekse dens workflows er.

DokView har blandt andet udviklet en stærk brancheløsning til landbruget i samarbejde med e-conomic, som sikrer digitalisering af de administrative funktioner for såvel mindre bedrifter som store landbrugsvirksomheder.

DokView tilbyder både leasede/lejede løsninger såvel som abonnementsbaserede løsninger.

Bliv vores næste partner

Vores partnerskaber - din nøgle til succes

ELO har på verdensplan mere end 1.000 certificerede Business Partnere, der forhandler og servicerer ELOs løsninger. ELOs partnere spænder fra højt specialiserede konsulent- og IT-virksomheder til meget store systemleverandører. ELO-partnernes løsninger bidrager til at skabe merværdi i kundernes samlede forretning.

I ELO Digital Nordic udvælger vi vores partnere med udgangspunkt i de værdier, som vi arbejder efter. Vi lægger vægt på, at vores partnere fokuserer på værdiskabelse hos kunden fremfor teknologi.

Vores partnere forstår kundens forretning og processer, og de er parate til at udfordre status quo igennem en ”WHY”-tilgang til opgaven. Det er afgørende for os at have partnere, som ser muligheder i at hjælpe hinanden og derved sikre, at slutkunderne får et reelt value add. Sammen er vi stærkere.

I samarbejde med ELO Digital Office GmbH sørger vi løbende for uddannelse og certificering af vores partnere, så de er klædt på til at levere værdiskabende løsninger til slutbrugerne. I vores partneraftaler er inkluderet adgang til markedsføringsmaterialer og teknisk support.Vil du vide mere om vores partnerprogram?

Send en mail til: partner@elonordic.com eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Det lyder interessant