HR Recruiting

ELO Business Solution

Struktureret rekrutteringsforløb

ELO HR Recruiting strømliner og effektiviserer virksomhedens rekrutteringsforløb.

ELO HR Recruiting hjælper dig med at overholde alle GDPR-krav i rekrutteringsprocessen. Ved hjælp af automatiserede processer sikrer modulet, at du opbevarer, håndterer og sletter personfølsomme data korrekt.

Med ELO HR Recruiting kan du skrive et stillingsopslag i en enkel og intuitiv formular. Dernæst kan du publicere opslaget automatisk til din hjemmeside og dele det med de eksterne jobportaler, som I bruger (JobIndex osv.). Dermed sikrer du, at du komplet kontrol over alle informationer, tidsfrister, opdateringer mm.

Med den indbyggede ansøgningsplatform i ELO lader du ansøgeren gøre arbejdet med at levere de nødvendige data. Du bestemmer, hvad det er vigtigt at vide om ansøgeren.

Når ansøgningen er modtaget, starter et workflow automatisk, der gør det let at udvælge og indkalde kandidater til samtale eller at sende afslag. Når den rette kandidat er fundet, kan du trækker de relevante oplysninger ind i ansættelseskontrakten.

HR Recruiting rummer også link til personalehåndbogen og mulighed for, at kandidaten kan give accept af at fotos må bruges på hjemmesiden - samt mange andre smarte features.

Optimeret rekruttering

Hurtigere og lettere arbejdsflow i alle faser.

Stærke værktøjer

Tjeklister, kalender og mobilapp.

Styr på følsomme data

Fuld gennemsigtighed og GDPR compliance.

HER ER LØSNINGEN


Der findes ikke to ens organisationer

Kontakt vores partnere for et uforpligtende møde og få kortlagt din virksomheds behov. Vores partnere vil vise dig hvordan ELO kan skabe overblik, overskud, trivsel og bedre performance for alle dine medarbejdere.