ELO Personnel File

ELO Business Solution

Stærkt værktøj til de daglige HR-processer

Når en ny medarbejder ansættes, bringes en række dokumenter i spil fra forskellige dele af organisationen. Det kan for eksempel være manualer om brug af virksomhedens maskiner, beskrivelser af Standard Operating Procedures, beskeder til IT-afdelingen om opsætning af en ny bruger med tilhørende passwords, oprettelse af medarbejderen i lønsystemet, udstedelse af adgangskort til medarbejderen, registrering af hvilken mobiltelefon og PC, medarbejderen har fået udleveret mm.

Alle disse informationer og arbejdsgange kan vedligeholdes, strømlines og automatiseres via ELO HR Personnel File.

Løsningen gør det enkelt at opsætte skræddersyede workflows til generering af de forskellige dokumenter, som skal bruges i forbindelse med onboarding af nye medarbejdere. HR-afdelingen kan derefter vælge og anmode om de relevante dokumenter ved at bruge en skræddersyet formular, der sikrer at samtlige relevante dokumenter tilvejebringes fra de forskellige afdelinger.

Også dokumenter der knytter sig til de daglige HR-processer som f.eks. afholdelse af og opfølgning på MUS-samtaler, lønreguleringer, interne jobskift samt fratrædelse kan håndteres sikkert og effektivt i ELO.

Spar tid

Med intelligente søgeværktøjer og automatiserede processer

Styr på GDPR

Personfølsomme oplysninger opbevares efter gældende regler.

På farten

Altid 100% sikker adgang til data - også fra mobile enheder.

HER ER LØSNINGEN


Der findes ikke to ens organisationer

Kontakt vores partnere for et uforpligtende møde og få kortlagt din virksomheds behov. Vores partnere vil vise dig hvordan ELO kan skabe overblik, overskud, trivsel og bedre performance for alle dine medarbejdere.